Välkommen till stick- och virkkafé i Hemslöjdens hus. Vi träffas onsdagskvällar kl. 17.30-20.30, för att ägna oss åt allehanda garnrelaterade aktiviteter. Det är ett sätt att få dela ett intresse, utvecklas tillsammans och hålla olika hantverkstekniker levande. Varje gång erbjuds en liten workshop olika material, tekniker eller verktyg.

Exempel på innehåll är: uppläggningar och avmaskningar, strukturmönster, flerfärgsstickning, spetsstickning, sticka och valka, patentstickning, tradition och inspiration, olika fibrer, magic loop, hälar och tummar, förkortade varv, domino- och näverstickning, stickning och sociala medier, fotografera process och produkt, spinna med slända, färgning etc. Kom gärna med förslag på aktiviteter!

Träffarna kostar ingenting, men det brukar finnas fika till självkostnadspris (20:-) att köpa under kvällen. Ingen föranmälan krävs. Vi genomför träffarna i samarbete med ABF.

Ta med dig ditt stick- eller virkprojekt, eller om du är nybörjare någon idé om vad du är intresserad av, så utgår tillsammans därifrån!

Träffar våren 2017

18 januari
1 februari
22 februari
8 mars
22 mars
5 april
19 april
10 maj
31 maj

 

Kontakt:

Maria Bybro
maria@bybro.com
073-682 15 65

http://plus.rjl.se/hemslojd